Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

HARASOV 2006

V 2006 se tábor konal ve vesničce Harasov, což je asi 8 km od města Mělník. Tak jak už se na našich táborech stalo zvykem, téměř celých 14 dnů nám pršelo, ale nás to vůbec nerozházelo a myslím, že jsme si všichni, jak děti tak i dospěláci, tábor užili.

Prostředí

Byli jsme zde poprvé a všem se nám zde velmi líbilo, velkou výhodou byl dřevený srub, ve kterém spali nejmenší děti + naše kuchařky a kam se dalo schovat, když dlouho pršelo. Stany byly jako nové, takže jsme i v největších deštích zůstávali v suchu (až na nějaké experty, kteří se nedali říct a museli to zkoušet a zkoušet)

har4.jpg

har3.jpg

P.S. Stany letos nebyly do jedne podkovy, nýbrž do vice podkov, ale zvykli jsme si

Celotáborová hra

har2.jpgJak je naším dobrým pravidlem, i na tomto táboře jsme si pořád hráli a vše nám zastřešovala naše CTH. Letos nesla název: "Letem rokem na přeskáčku". Každý den tábora se pro nás stal jedním měsícem kalendáře a tak jsme mohli na táboře zažít věci, které tam normálně nezažíváme, ať již Velikonoce a výrobu pomlázek, Halloween se stezkou odvahy, svátek sv. Valentýna s přáníčky nebo Vánoce s pravým vánočním stromkem a dárečky.

 

Lidé na táboře 

Kostra táborového personálu zůstala stejná jako v loňském roce a k tomu jsme si vzali novou, neokoukanou krev s novými nápady. A protože většina těchto lidí s námi nadále jezdí, ukazuje se že to byl krok správným směrem. 

Hlavní vedoucí / zásobovač / patron CTH Tomáš K.
Zdravotnice / Hospodářka Petra T.
Kuchyně Romana S. (Teta Kuchta) + Rita S.
Vedoucí 1. oddílu Karel T. + Alena L.
Vedoucí 2. oddílu Radek S. + Lucka I.
Vedoucí 3. oddílu Robin P. + Míša K.
Vedoucí 4. oddílu Jirka B. +  Maruška M.
Maskot tábora Peggynka

 

100_2617.jpg